Онлайн магазин с lzyi.com

Информация свързана с онлайн магазините

Как да си направя Онлайн магазин

Искате ли да имате онлайн магазин, знаете ли как да го направите, търговец ли сте?! Онлайн магазинът представлява алтернатива форма на физическият такъв. Той също има стоки, които предлага, количка, в която се пазарува и различни начини на плащане. Продуктите, които се поръчват от клиента биват доставяни на посоченият от него адрес, а плащането става при получаването или чрез електронен път.

Тук изниква въпросът - защо електронният магазин е добра алтернатива?

При него разходите са малки, защото онлайн магазина не налага наличие на голям брой артикули. Това значително улеснява търговеца и много го отличава от физическата форма на магазин.

Онлайн магазина предлага неограничен капацитет от клиенти, големи мащаби за разпростиране и значително повече възможности, както за едната страна, така и за другата.

Онлайн магазина работи по 24 часа на денонощие и по 7 дни от седмицата. Казано по друг начин, дори, когато стопанинът му спи, той може да продава. Не се налага наемане на допълнителен персонал, нито големи разходи за заплати и осигуровки. Онлайн магазинът е на самообслужване, защото всеки гост в него може да разглежда без досадни продавача-консултанти да му висят на главата.

Тази виртуална форма на продажби е много практична и от позиция на обслужването не изисква висши умения и кой знае какви компютърни познания.

Всеки един клиент може да посети магазина онлайн без да се налага да напуска офиса си или дома. Изисква се единствено наличие на компютър, мобилен телефон и Интернет.

Всеки един онлайн магазин се проектира според индивидуални предпочитания и нужди. Той бива изцяло съобразен със спецификата на аудиторията, за която е предвиден и предлагания продукт.

Какво още е важно за създаването на онлайн магазин:

Всеки онлайн магазин трябва да е авторски и изработен специално според изискванията на това, което ще предлага;

Административната част, трябва да е максимално улеснена, ясна и ефективна за работа;

Тя трябва да е функционална и без излишни модули; Трябва да има и наличие от лесни промени и добавки; Интегриране на електронно разплащане; Идеално класиране в търсачките.